RÄÄTÄLÖIDYT VALMENNUKSET

Puhe Production Oy

Puhe Production Oy tarjoaa valmennusta asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat kehittyä esiintyjinä. Ammattilaisen kannattaa hioa esiintymistaitojaan nykypäivän työelämässä. Kouluttaudu vakuuttavaksi ja asiantuntevaksi esiintyjäksi ja johtajaksi. Avullamme opit suunnittelemaan viestintätilanteet jo etukäteen niin, että niissä on vaikuttavuutta. Teemme valmennusta pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Valmennuksissamme on osallistujia monipuolisesti uran alkuvaiheessa olevista aina vaativan tason kansainvälisissä viestintätilanteissa toimiviin.

Etäkokoukset ja virtuaali­koulutukset

Kehitä virtuaalisia palavereja, kokouksia ja koulutuksia entistä vuorovaikutteisemmiksi. Autamme sinua siinä. Meillä on jo 10 vuoden kokemus etätapaamisten kouluttamisesta!

Kokemuksen pohjalta tiedämme, että hyvin toteutettu verkkototeutus voi olla jopa vuorovaikutteisempi kuin kasvokkain tapahtuva palaveri tai koulutus. Verkossa tapahtuvat etäkoulutuksemme ovat kaikki on-line -koulutuksia eli kouluttaja on läsnä tässä ja nyt.

ESIMERKKEJÄ TEEMOISTA:

Etäpalaverin johtaminen - esimiehille +

Kouluttajana webinaarissa +

Kouluttajana etäkoulutuksessa – Teams +

Vuorovaikutus Teams -palaverissa +

Fasilitointi etäkoulutuksessa +

Vuorovaikutus virtuaalisesti +

” Erinomainen ja inspiroiva kurssi, joka tarjosi konkreettisia työkaluja arjen työhömme.”

”Kouluttaja erinomainen ja asiantunteva, erinomaista ohjausta jokaiselle myös henkilökohtaisesti!”

” Kerrankin koulutus, josta on välitöntä hyötyä työn tekemisen parantamisessa.”

”Kiitos, aivan mahtava juttu! Sovelsin heti sun oppeja mun äskeisessä Teamsissa."

”Kouluttaja oli erinomainen tavassaan laittaa koulutettavat pohtimaan itse oppimistaan ja tätä kautta tehostamaan oppimistaan”

”Kiitos! Koulutuksessa oli tosi mukavaa ja koin että kaikki osallistujat olivat vuorovaikutuksessa keskenään sekä kouluttajan kanssa mahtavalla tavalla!”